Skip to main content

Aalborg-Kolding-Flensburg

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Aalborg – Kolding/Flensburg

"Det er deilig å være norsk i Danmark". Gjør noe hyggelig sammen, unn deg en pause! Den gode danske stemningen møter vi allerede i det vi kommer om bord i SuperSpeed. På denne turen velger vi by etter ønske. Aalborg eller Kolding. Gjester til Kolding har mulighet til å bli med på heldagsutflukt til Flensburg. Danskene er rause og gjestfrie, kjent for god mat og hyggelig miljø. Her kan vi spise på noen av verdens beste restauranter. Danmark er kjent for sine deilige smørbrød, flæskestek og solid kromat. Til og med den legendariske pølsevogna har fremdeles sin plass i gatebildet.

Aalborg:

Aalborg er tidligere kåret som Europas lykkeligste by. I sentrum finner vi de koselige og sjarmerende gågatene Nørregade, Algade, Gravensgade og Bispensgade.

Kolding:

I Gågatene i Kolding finner vi historie på alle steder. Huset på Helligkorsgade 18 er et av Kolding eldste bevarte hus. Middelalderborgen Koldinghus, Jyllands siste kongeborg, er nå et senter for kunst og spennende aktiviteter. Sightseeing med lokalguide i Kolding og Christiansfeld som står på Unesco sin verdensarvliste. Utflukt til Flensburg sentrum og greneshandel.

Søk reise

Dagsprogram

 • Dag 1: Aalborg - Kolding

  Utreise Kristiansand med ColorLine. Etter ankomst Hirtshals kjører vi til hotellene våre i Aalborg og Kolding.

  Aalborg - Kolding
 • Dag 2: Utflukt til Flensburg

  Gjester til Kolding kan bli med heldagsutflukt. Vi starter med lokalguide som viser oss Kolding og Christiansfeld. Videre til Flensburg. Her finner vi små og fargerike hus og gamle hyggelige torg. På hjemveien blir det tid til grensehandel

  Utflukt til Flensburg
 • Dag 3: Kolding

  Dagen til fri disposisjon. For gjester til Kolding blir det utflukt til Kolding storsenter. Vi får muligheten til å rusle rundt i gågatene, besøke Koldinghus Slott eller andre av Koldings mangfold av museer og attraksjoner.

  Kolding
 • Dag 4: Hjemreise

  Etter frokost kjører vi via Ålborg til Hirtshals og sjekker inn på ColorLine. Etter ankomst Kristiansand fortsetter vi til våre hjemsteder.

  Hjemreise