Skip to main content

Vandretur på Mallorca

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

VANDRING PÅ MALLORCA

Vi har lagt opp til en kjekk tur til Mallorca i september med lette vandreturer og vi bor godt på Sunprime Palma Beach.

DAG 1: Vi møter reiseleder Elisabeth Evjedal på Stavanger lufthavn Sola og flyr med Thomas Cook Airlines direkte til Mallorca. Flyavreise kl. 08.30 med ankomst kl. 11.45, lokal tid.Etter ankomst henter vi vår bagasje og kjører til Sunprime Palma Beach, som blir vår base under oppholdet.  Sunprime Palma Beach Hotel  har en avslappende atmosfære for voksne som reiser uten barn, aldersgrense 16 år, gratis WiFI, spa, treningsstudio, 4 vinger, komfortable rom, beliggenhet ved stranden og strandpromenaden i Playa de Palma. 10 minutters kjøring inn til Palma by og 15 minutter fra flyplassen, rolig bassengområde, gratis bytte av basseng- og strandhåndklær, gratis safe, kjøleskap på rommet.

Under oppholdet tilbyr vi følgende vandreturer med lokalguide:

Deia–Soller-8kmDen gamle stien fra Deia til Soller tar ca. 3 timer, godt merket sti som til tider er belagt med brostein. Stien går i nærheten av kysten og utsikten er spektakulær til tider. Vi passerer gårdstunet til Son Mico der vi kan forfriske oss med et glass nypresset appelsin juice. Vel nede i Soller tar vi bussen til landsbyenFornalutx der vi spiser lunch på en lokal restaurant. Landskapet rundt Fornalutx er fasinerende. Frodige daler med appelsintrær og olivenlunder, med den dramatiske fjellkjeden Tramuntana i bakgrunnen. Vi spaserer litt i landsbyen før vi returnerer til hotellet.

Orient-Alaro-11km Den lille landsbyen Orient på 450 m høyde og bare 11 innbyggere er en bedårende plass midt i Tramuntana fjellene. Først går vi gjennom de pittoreske gatene før vi legger ut på landeveien som tar oss til godset Comasema med røtter tilbake til middelalderen. Et gedigent gods med olivenlunder og en gammel oljepresse. Vi blir vist rundt på gården før vi inntar dagens lunch der. Etter måltidet vandrer vi ned til landsbyen Alaro som ligger 250 moh. Vi følger en gammel jaktsti før vi går inn på grusvei.  

Kystvandring. Cap Blanc-Cala Pi-Sestanyol-9kmPå sydkysten finnes det gamle fyrtårnet Cap Blanc, som er vårt utgangspunkt. Vi følger kysten og utsikten til Cabreraøyene er formidabel. Gode stier og lett terreng. Etter 5km ankommer vi Cala Pi stranden der vi kan ta  et forfriskende bad. På baren i Cala Pi smaker det godt med noe leskende før vi forsetter til båthavnen i Sestanyol der vi blir servert dagens lunch. Ingen høydeforskjell på denne fine fotturen.

Den gamle postveien mellom Esporles og Banyalbufar-9 km

Fra landsbyen Esporles skal vi følge den gamle postveien til "terrasse"byen Banyalbufar. Fint og lettgått terreng gjennom eikeskog. Ut av skogen venter en panoramautsikt over alle terrasser og dyrkede markområder. Her er det spesielt vindruer og tomater man dyrker. Derfor er det naturlig å besøket vinkjelleren Son Vives etter vandringen. Der blir vi vist rundt og der får vi smaksprøver med litt fingermat. På hjemveien med buss stopper vi på Es Grau for ettermiddagskaffe. Utsikten over kysten og havet herifra er ubeskrivelig.

 

Palma by

Palmadag med omvisning. Besøk i Gamlebyen og Katedralen, for de som ønsker .Lunsj og ettermiddag til egen disposisjon.

 

DAG 8 Etter innholdsrike dager med mange opplevelser er det i dag på tide å tenke på returen. Utsjekk og avreise fra hotellet til flyplassen med flyavreise kl. 22.35, lokal tid med ankomst Stavanger Lufthavn Sola kl. 01.50.

 

REISEFAKTA

DATO: 21.09 – 28.09

PRIS: Kr 15 940,- pr person

INKLUDERT:

Reiseleder Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

Flyreisen t/r, mat inkludert

7 overnattinger m/frokost  og 5 middager

Vandreturer som beskrevet med lokalguide

 

TILLEGG:

  • Enkeltrom: Kr 3 800,-

  • Lunsjer

  • 3 middager

  • Inngang katedralen i Palma

 

PÅMELDINGSFRIST: 1. mars  2018

Søk reise