Skip to main content

Sommerøya Bornholm

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Bli med til danske Bornholm også kjent som solskinnsøya i Østersjøen. Turen er laget som en rundreise og avsluttes med et cruise fra København til Oslo.

Dag 1

Avreise med turbuss fra Stavanger Byterminal kl.10.45 Sandnes Ruten kl. 11.15. Videre påstigninger langs E-39 etter avtale. Bussfrokost serveres underveis. Kl.16.30 reiser vi med SuperSpeed1 fra Kristiansand til Hirtshals. Stor middags buffet med dessert og drikke serveres under overfarten. Etter ankomst Hirtshals kjører vi til Montra Sabro Hotel.

Dag 2

Frokost serveres før vi fortsetter over Fyn og Sjælland til Ystad i Sverige. Ettermiddag seiling til Rønne på Bornholm. Vi bor 4 netter på Hotel Griffen i “hovedstaden” Rønne. Middag.

Dag 3 – 5

Under oppholdet på Bornholm spiser vi frokoster og middager på hotellet. 2 dager har vi lokalguider med på ulike utflukter. Det blir besøk i Svaneke og Gudhjem, 2 små pittoreske byer med bindingsverkshus. Det blir også besøk i en rundkirke som tidligere også tjente som forsvarstårn. Besøk blir det også i Nord-Europas største borgruin, Hammershus. Under utfluktene besøker vi lokale kunsthåndverkere og på ettermiddagene hygger vi oss i Rønne by.

Dag 6

Tidlig frokost før vi tar båten over til Ystad og videre det korte stykke til København. Vi setter av flere timer til å besøke Strøget, Nyhavn og byens kjente steder som Tivoli med rådhusplassen. Metter av inntrykk sjekker vi inn hos DFDS og er klar for en seilas til Oslo. Avgang kl.16.30 og vi tar farvel med København fra soldekket. Vi bor komfortabelt i innvendige lugarer og møtes senere til middag i restauranten. Senere kan man hygge seg til musikk eller besøke skipets tax free butikk.

Dag 7

Vi nyter en god frokost mens skipet seiler inn Oslofjorden og legger til kl. 09.45. Vi fortetter sørover til Kristiansand og har en avslutningsmiddag underveis til Stavanger.

Påmelding innen: 8. juli

A-fordel:
Kr 10 950

Pris uten fordelskort Kr 11 500

PRISEN INKLUDERER:
Bussreise 7 dager
Reiseleder fra Boreal - Sør Vest reiser
Bussfrokost første dag
Båtreise Kristiansand – Hirtshals
Middagsbuffet med dessert og drikke under overfarten
1 overnatting med frokost på Montra Sabro Hotel ****
Reise med skip Ystad – Rønne t/r
4 overnattinger med middag og frokost på Hotel Griffen ****
2 halvdags utflukter med lokalguide på Bornholm
Cruise med DFDS fra København til Oslo
Plass i komfortabel lugar på sjøreisen
Middag og frokost om bord
Avslutningsmiddag på vei til Stavanger


IKKE INKLUDERT:

Enkeltrom / enkellugar 6 netter kr 1800

Søk reise