Skip to main content

Sensommertur til Kroatia

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Reis med oss direkte med Norwegian og bo 7 netter på Hotel Sol Sipar**** i Umag. Istriahalvøya med sin frodige natur og deilige klima lokker mange besøkende. Vi besøker nabolandet Slovenia på en av dagsturene.

Dag 1-8 Avreise med Norwegian kl. 18.00 med ankomst Pula kl. 20.35. Transfer til vårt hotell. Kveldsmat serveres.
Vårt hotell ble totalrenovert i 2017 og ønsker gjester velkommen til et moderne kompleks med basseng og sjøkant like ved. Rom med satelitt-tv, telefon, WiFi inkl, minibar, air condition og balkong. Ca. 1 km inn til landsbyen Umag. Vi har buffetfrokost og buffetmiddag inkludert på hotellet.
I tillegg til avslappende dager ved Adriater havet reiser vi på dagstur til Slovenia med guide og lunsj inkludert. En dag skal vi utforske Istria med guide til spennende landsbyer, vingård og lunsj inkludert. Rundt hotellet er det mange fritidsaktivi teter og vår reiseleder er behjelpelig med tilrettelegging.
Etter 7 netters opphold reiser vi etter lunsjtid til Pula hvor interesserte kan besøke det romerske amfiteateret, før vi har avslutnings middag og flyreise kl. 21.20 direkte til Stavanger. Ankomst kl. 00.05.

DATO    21.–28.09.

PÅMELDINGSFRIST          15. juni

PRIS       kr 9 980,–

Prisen inkluderer

*Reiseleder Boreal Reiser

*Flyreise Stavanger–Kroatia t/r inkl. avgifter

*7 overnattinger m/ frokost

*1 kveldsmat, 6 hotellmiddager, 1 restaurantmiddag

*Dagstur til Slovenia med lokalguide og lunsj

*Dagstur på Istra halvøya lokalguide, vinsmaking og lunsj

*Busskjøring som beskrevet

 

Tillegg

*Enkeltrom: kr 2 100,–

Søk reise

 

Kart