Skip to main content

Lago Maggiore

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Et av de vakreste stedene i Italia er innsjøen Lago Maggiore. På årets tur bor vi på Milan Speranza**** Stresa, et hotell som ligger like ved sjøen og midt i Stresa by.

DAG 1 Vi møter reiseleder på Stavanger Lufthavn Sola, og sammen reiser vi til Milano. I Milano møter vi buss, og kjører til byen Stresa. Her blir Milan Speranza hotel**** vår base under oppholdet. Halvpensjon.

DAG 2 Utflukten i dag er med tog til Domodossola. Vi skal reise med den berømte Centovalli-banen, gjennom den vakre italienske Valle Vigezzo, over grensen til Sveits, før vi returnerer til Italia med linjebåten.  

DAG 3 I dag går turen til Como sammen med lokalguide. Lunsj og tid på egenhånd før vi drar tilbake.

DAG 4 I dag står dagen til egen disposisjon til å bli nærmere kjent i Stresa by eller bare nyte atmosfæren ved Lago Maggiore.

DAG 5 Dagens utflukt går til Borromeo-øyene med privat båt. Besøke på Isola Madre –moderøya, Isola Bella - den vakre øya, og Isola Pescatori – fiskernes øy. På øyene finnes hager og slott, restauranter og barer.

DAG 6 Turen i dag er til Ortasjøen med buss til Omegna, båt til øya San Giulio. Omvisning før vi reiser med båt til Orta. Ettermiddag til egen disposisjon.

DAG 7 Tiden er kommet for å ta farvel med Lago Maggiore, for denne gangen. Turen går til flyplassen i Milano. Ankomst Stavanger på ettermiddagen

 

REISEFAKTA

DATO: 03.08-09.08

PRIS: kr. 12 990,-

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

6 overnattinger m/ frokost

6 middager/buffet

Utflukter som beskrevet

 

TILLEGG

Enkeltrom: kr. 1500,-

Lunsjer

 

PÅMELDINGSFRIST

25.april

Søk reise