Skip to main content

Kroatia, Bosnia og Montenegro - direkte fra Stavanger!

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Reis direkte fra Stavanger og opplev fantastiske reisemål i tre land på en innholdsrik uke! Dubrovnik er en av Europas vakreste byer og nordmenns nye feriefavoritt. Fra vårt 4* hotell i Cavtat kjører vi varierte og spennende utflukter i Kroatia, og til nabolandene Bosnia og Montenegro. 

06.10 Ankomst Kroatia

Oppmøte på Sola flyplass hvor reiseleder fra Sør-Vest reiser deler ut reisemapper og billetter. Avreise med fly direkte til Kroatia, avgang kl. 06:00, ankomst Split kl. 08:45. Egen buss venter ved ankomst for transfer til Remisens Hotel Albatros i Cavtat for innsjekk 7 netter. Avslapping og middag på hotellet. Liten gåtur i Cavtat for å gjøre seg kjent for de som ønsker.

 

07.10 Dubrovnik

Frokost på hotellet og formiddagen til å slappe av og nyte fasilitetene. På ettermiddagen kjører vi innleid buss inn til sentrum av Dubrovnik for en guidet bysightseeing. Opplev utsikten fra Europas best bevarte festninger og rusle i hovedgaten Stradun. Tid til å nyte byen og spise middag i gamlebyen (inkl.). Busstransfer tilbake til hotellet.

 

08.10 Montenegro

Etter frokost setter vi oss på bussen og tar turen over grensen til Montenegro, nærmere bestemt byen Kotor. Den vakre byen ligger i et landskap som kan minne mye om våre egne fjorder, mellom hav, fjell og kalksteinsklipper. En lokalguide viser oss rundt, og det blir tid på egenhånd til shopping og lunsj. Videre går ferden til en Budva, en UNESCO by som er en av regionens aller eldste. Retur til Cavtat, middag på hotellet.

 

09.10 Dagen til egen disposisjon

Nyt de flotte fasilitetene på hotellet. To restauranter tilbyr både nasjonale og internasjonale retter. Hotellet har innendørs og utendørs badebasseng, uteområder med strandstoler og egen strand. Hotellet har også  velværeavdeling, som tilbyr forskjellige SPA behandlinger  og frisør. Hotellet ligger i fredelige omgivelser i den lille byen Cavtat, ca 18 km sør for Dubrovnik. Middag inkl. på hotellet.


10.10 Bosnia

Ny dag, nytt land. Etter en god frokost entrer vi bussen igjen og ferden går til Bosnia. På vei mot Mostar stopper vi i Vid for å ta del i en båttur (inkl.) ned Neretva elven til Momici. I Momici nyter vi en god lunsj (inkl.), før vi fortsetter til Mostar. Broen i Mostar er byens ubestridte landemerke, og herfra stuper lokale "helter" ned i elven under. Det blir en liten guidet rundtur og fritid til fotografering og annet. Retur til hotellet. Middag.

 

11.10 Elafiti øyene

I dag tar vi turen ut i båt (inkl.) og utforsker de Elafiti øyene som ligger like utenfor kysten av Dubrovnik. Noen få av øyene er bebodd året rundt, og her finner man noen av de vakreste strendene i området. Lunsj om bord på båten (inkl.) Middag på hotellet.

 

12.10 til egen dipsposisjon / middag i Dubrovnik

Formiddag fri, før vi samlet drar inn til Dubrovnik på kvelden. Her nyter vi en typisk lokal meny (inkl.) på en restaurant over byen. Retur til hotellet.

 

13.10 Hjemreise

Utsjekk fra hotellet og transfer til flyplassen for hjemreise. Avgang fra Split kl. 09:35, ankomst Stavanger kl. 12:20.

 

 

Reisefakta

Hotellrommene er utstyrt med air condition, TV, minibar, hårføner, sikkerhetsboks og gratis Wi-Fi. For mer informasjon: https://www.remisens.com/en/hotel-albatros        

            

  

Dato: 06.-13.10. 2018

 

Pris: 15 250,- per person i dobbeltrom

 

Prisen inkluderer:

Reiseleder fra Boreal Travel Sør-Vest reiser

Overnatting 7 netter på 4* hotell inkl. frokost

All transport iht. program i egen buss

Program og utflukter som beskrevet

Norskspråklig lokalguide på utfluktene i Dubrovnik og Mostar

Engelskspråklig lokalguide i Kotor

2 lunsjer på utflukt

5 middager på hotellet

2 middager i Dubrovnik

 

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 7 netter 5 950,- kr

Drikke på måltidene

 

Påmeldingsfrist: 20.februar  2018

 

Søk reise