Skip to main content

Julemarked Hildesheim

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Tradisjonen tro inviterer vi til Hildesheim, hvor julemarkedet ligger rett utenfor hotelldøren vår. «Weinachtsmarkt» er en 500 år gammel tradisjon i Tyskland. Her finner vi kunsthåndverk, julepynt, mat og drikke.

Turen går 04.-08.12. 2018. 

DAG 1 Avreise Stavanger og Sandnes med påstigning underveis til Kristiansand. Utreise med ColorLine og buffet om bord. Overnatting på Jylland.

DAG 2 Etter frokost fortsetter turen sørover. Det blir stopp for grensehandel og lunsj. Videre forbi Hamburg over Lüngerburgerheden til hotell Van der Valk i Hildesheim som venter med middag og gode senger. Vårt 4**** hotell ligger i sentrum med fine rom og restaurant. Her er også treningsrom og svøm me basseng. Rett utenfor hotelldøra finner vi jule markedet som i 2017 ble kåret til et av de ti beste i Europa. Byens gågater og butikker i gåavstand fra hotellet. Innsjekk og middag.

DAG 3 Etter frokost har vi hele dagen til egen disposisjon. Da kan vi anbefale et besøk på julemarkedet, her finner vi kunsthåndverk, julepynt, mat og drikke. Middag.

DAG 4 Vi spiser frokost og pakker bussen og sier på gjensyn. Turen går til julemarkedet på Rådhusplassen i Hamburg, hvor formiddagen tilbringes. Videre stopp for grensehandel og lunsj. Middag og overnatting på Jylland.

DAG 5 Avreise til Hirtshals. Innsjekk ColorLine og buffet om bord. Etter ankomst Kristiansand fortsetter vi til våre respektive hjemsteder.

Søk reise

 

Kart