Skip to main content

Julekonsert med Sissel Kjyrkjebø i Oslo

Pris fra og med:
4 985,-
Dager:3
Tranport, 2 overnattinger, 2 frokost, 1 middag, konsert med Sissel Kyrkjebø, julemarked i Oslo.
Bestill reise

Bli med til hovedstaden og oppleve julemarked i «spikersuppa» og stemningsfull julekonsert med Sissel Kyrkjebø i Oslo Spektrum.

Dag 1 Turbuss med sjåfør og reiseleder starter i Stavanger, fortsetter videre sørover og østover med påstigning underveis.  Vi ankommer Oslo ettermiddag og sjekker inn på Thon Hotel Slottsparken. Om kvelden spiser vi middag på Restaurant Egon på Karl Johans gate.

Dag 2 Etter frokost har vi hele dagen til å utforske Oslo by og besøke «Jul i Vinterland» som ligger i Karl Johans gate (gåavstand fra hotellet). Der det er mulighet for å handle bl.a. julepynt, klær, julekaker og annet godt som hører julen til.
Ønsker du å ha med skøyter er det en flott skøyteis, og har du med barn kan de besøke nissen på «Nordpolen». Vi kan også bestille en julepakke som inneholder julegrøt med drikke og en tur opp til julestjernen (Pariserjul). Se pris under tillegg.
Om ettermiddagen gjør vi oss klar for en flott julekonsert i Oslo Spektrum med vår alles kjære Sissel Kyrkjebø. Konserten starter kl. 18.00. Det vil bli satt opp buss fra hotellet til Oslo Spektrum.

Dag 3 Etter frokost vil det være tid til å ta en turi «Jul i Vinterland» for de som ønsker, før vi starter på hjemturen ca. kl. 12.00 til våre respektive hjemsteder.

DATO    07.–09.12.

PÅMELDINGSFRIST          15. september

PRIS       kr 4 985,–

Prisen inkluderer:

Busstransport fra Stavanger og videre sørover og østover t/r

Reiseleder Boreal Reiser

2 overnattinger i dobbelt rom inkl. frokost

1 middag

Besøk i «Jul I Vinterland»

Konsert med Sissel Kyrkjebø i Oslo Spektrum

TILLEGG

Enkeltrom: kr 630,–

Julepakke: kr 159,–

 

 

Søk reise

 

Kart

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
7/12Julekonsert med Sissel Kyrkjebø i OsloMer enn 84 985,-Bestill