Skip to main content

Harstad Tidende lesertur: Kroatia, Bosnia & Montenegro

Pris fra og med:
16 495,-
Dager:8
  • *Reiseleder fra Boreal Reiser (fra Oslo)
  • *Flyreise Evenes - Dubrovnik t/r (via Oslo)
  • *Overnatting 7 netter på 5* hotell inkl. frokost, i superior rom med balkong og sjøutsikt
  • *All transport iht. program i egen buss
  • *Program og utflukter som beskrevet
  • *Norskspråklig lokalguide på utfluktene i Dubrovnik og Mostar
  • *Engelskspråklig lokalguide i Kotor
  • *2 lunsjer på utflukt
  • *5 middager på hotellet
  • *2 middager i Dubrovnik
Transporttype:Fly
Bestill reise

Reis med Harstad Tidende og opplev fantastiske reisemål i tre land på en innholdsrik uke, mens du bor på 5*hotell! Dubrovnik er en av Europas vakreste byer og nordmenns nye feriefavoritt. Fra vårt 5* hotell i Cavtat kjører vi varierte og spennende utflukter i Kroatia, og til nabolandene Bosnia og Montenegro. 

Program & Fakta

16.10 Ankomst Kroatia

Avreise med Norwegian fra Evenes, avgang kl. 06:35, via Oslo, ankomst Dubrovnik  kl. 12:45. Egen buss venter ved ankomst for transfer 5km til Hotel Croatia i den lille byen Cavtat og innsjekk for 7 netter. Avslapping og middag på hotellet. Liten gåtur i Cavtat for å gjøre seg kjent for de som ønsker.

 

17.10 Dubrovnik

Frokost på hotellet og formiddagen til å slappe av og nyte fasilitetene. På ettermiddagen kjører vi innleid buss inn til sentrum av Dubrovnik for en guidet bysightseeing. Opplev utsikten fra en av Europas best bevarte festninger og rusle i hovedgaten Stradun. Tid til å nyte byen og spise middag i gamlebyen (inkl.). Busstransfer tilbake til hotellet.

 

18.10 Montenegro

Etter frokost setter vi oss på bussen og tar turen over grensen til Montenegro, nærmere bestemt byen Kotor. Den vakre byen ligger i et landskap som kan minne mye om våre egne fjorder, mellom hav, fjell og kalksteinsklipper. En lokalguide viser oss rundt, og det blir tid på egenhånd til shopping og lunsj. Videre går ferden til Budva, en UNESCO by som er en av regionens aller eldste. Retur til Cavtat, middag på hotellet.

 

19.10 Dagen til egen disposisjon

Nyt de flotte fasilitetene på hotellet. To restauranter tilbyr både nasjonale og internasjonale retter. Hotellet har innendørs og utendørs badebasseng, uteområder med strandstoler og egne strender. Hotellet har også  velværeavdeling, som tilbyr forskjellige SPA behandlinger  og frisør. Hotellet ligger i fredelige omgivelser i den lille byen Cavtat, ca 18 km sør for Dubrovnik. Middag inkl. på hotellet.

 

20.10 Bosnia

Ny dag, nytt land. Etter en god frokost entrer vi bussen igjen og ferden går til Bosnia. På vei mot Mostar stopper vi i Vid for å ta del i en båttur (inkl.) ned Neretva elven til Momici. I Momici nyter vi en god lunsj (inkl.), før vi fortsetter til Mostar. Broen i Mostar er byens ubestridte landemerke, og herfra stuper lokale "helter" ned i elven under. Det blir en liten guidet rundtur og fritid til fotografering og annet. Retur til hotellet. Middag.

 

21.10 Elafiti øyene

I dag tar vi turen ut i båt (inkl.) og utforsker Elafiti øyene som ligger like utenfor kysten av Dubrovnik. Noen få av øyene er bebodd året rundt, og her finner man noen av de vakreste strendene i området. Lunsj om bord på båten (inkl.) Middag på hotellet.

 

22.10 til egen dipsposisjon / middag i Dubrovnik

Formiddag fri, før vi samlet drar inn til Dubrovnik på kvelden. Her nyter vi en typisk lokal meny (inkl.) på en restaurant over byen. Retur til hotellet.

 

23.10 Hjemreise

Utsjekk fra hotellet og transfer til flyplassen for hjemreise. Avgang fra Dubrovnik kl. 13:30, via Oslo, ankomst Evenes kl. 19:35.

 

Reisefakta

Hotellrommene er utstyrt med balkong, air condition, TV, minibar, badekåpe/tøfler, hårføner, 24-timers room service, sikkerhetsboks og gratis Wi-Fi. For mer informasjon: https://www.adriaticluxuryhotels.com/en/hotel-croatia-dubrovnik-cavtat       

  

Dato: 16.-23.10. 2018

Pris: 16 495,- per person i dobbeltrom

Prisen inkluderer:

Reiseleder fra Boreal Reiser (fra Oslo)

Fly Evenes - Dubrovnik t/r (via Oslo)

Overnatting 7 netter på 5* hotell inkl. frokost, i superior rom med balkong og sjøutsikt

All transport iht. program i egen buss

Program og utflukter som beskrevet

Norskspråklig lokalguide på utfluktene i Dubrovnik og Mostar

Engelskspråklig lokalguide i Kotor

2 lunsjer på utflukt

5 middager på hotellet

2 middager i Dubrovnik

 

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 7 netter: 3 465,- kr

Drikke på måltidene

Evt. tips til lokalguide/sjåfør

 Påmeldingsfrist: FÅ PLASSER - TA KONTAKT!

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
16/10HT lesertur til Kroatia, Bosnia & Montenegro416 495,-Bestill