Skip to main content

Elvecruise på Rhinen

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

Elvecruise på Rhinen med opphold i Amsterdam.  Vi inviterer på et luksuscruise  fra Amsterdam til Strasbourg. Du bor godt om bord med all inclusive og nye opplevelser og byer hver dag.

DAG 1 Avreise med fly fra Sola om morgen til Amsterdam. Sigthseeing og opphold i Amsterdam før vi går ombord i MS Monet. Velkomst og tildeling av lugarer på hoved og øvre dekk. Skipet er klassifisert med 4 ankre. Full pensjon under cruiset inkl. det aller meste av drikke til måltider og utenom. Mulighet til å oppleve Amsterdam by night.

 

DAG 2 Skipet seiler på Rhinen gjennom Nederland. Mulighet for å besøke Kröller Müller Museum eller sykkeltur i en nasjonalpark.

 

DAG 3 Vi følger Rhinen inn i Tyskland og stopper i Køln hvor nye opplevelser venter. Her ser du Kölnerdomen og opplever det livlige sentrum.

 

DAG 4 I dag seiler vi gjennom de vakreste deler av Rhinen hvor slott og borger dukker opp på begge siden av elven. Benytt anledningen til et besøk i kjente Rüdesheim hvor vi legger til for natten. Her kan du bli med reiseleder opp i vinmarkene og besøke noen av de spennende museer som finnes i byen.

 

DAG 5 Skipet fortsetter oppover Rhinen og det blir mulighet til å besøke Heidelberg. Det er siste kveld ombord og det blir servert gallamiddag.

 

DAG 6 Den beste tur har en slutt. Ankomst Strasbourg hvor vi opplever formiddagen før bussreise til Frankfurt. Flyreise sen ettermiddag til Stavanger.

 

 

REISEFAKTA

 

DATO 09.08 – 14.08

 

PRIS  kr. 15.800,-  i dobbel lugar hoveddekk  Tillegg kr 1.100 pr person på øvre dekk.

 

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

Flyreise t/r

5 overnattinger m/ frokost, lunsj og middag med drikke til maten og ellers om dagen og kvelden.

Buss fra Schipol til Amsterdam  med sightseeing

Buss fra Strasbourg til Frankfurt

 

TILLEGG

Enkeltlugar på forespørsel

Utflukter. Rederiet selger utflukter om bord. Reiseleder vil også arrangere utflukt i Amsterdam  Köln og Rüdesheim. 

 

PÅMELDINGSFRIST

8.mai

 

Søk reise