Skip to main content

Budapest, Beograd og SPA

Status:
Bookes på forespørsel - ta kontakt!

En innholdsrik og annerledes tur til Ungarn og Serbia! Budapest er en av Europas flotteste byer og har mye å tilby. Vi opplever middelaldershow og hesteshow på den ungarske landsbygda. To netter opphold på flott SPA hotell i Szeged. Til slutt besøker vi Serbias to største byer, hovedstaden Beograd og vakre Novi Sad.

01.10 Avreise / Elvecruise

Møt din reiseleder på Sola flyplass for avreise til Budapest via Oslo, avgang kl. 07:30. Ved ankomst i Budapest kl. 11:30 venter bussen som tar oss til vårt 4* hotell sentralt i Budapest. Innsjekk 3 netter. Dagen til avslapping, før vi drar på et stemningsfullt elvecruise på Donau, inkl. middag og levende musikk.

 

02.10 Budapest

Vi gjør oss godt kjent med denne fantastiske byen som er Ungarns hovedstad. Med lokalguide utforsker vi Budapest og ser de mest kjente severdighetene som Fiskerbastionen, Borgdistrikten, Kjedebroen, Parlamentet, handlegaten Vaci Utca med mer. På kvelden blir det "ungarsk aften" med musikk levert at Hungarian State Folklore Ensemble, samt tradisjonell ungarsk middag.

 

03.10 Szentendre & Visegrad

Besøk til kunstnerlandsbyen Szentendre like utenfor Budapest, med sine koselige gater og mange handverkbutikker. Videre til Visegrad, også kalt "Donaus kne" hvor vi tar del i et forrykende middelaldershow på en borg med utsikt over elven. Etter showet blir det 3-retters middag i middelalderstil.

 

04.10 Hesteshow på Pusztaen

Vi sjekker ut og setter kursen sørover til en hestegård på Puszta-sletten. Hestegjeterne underholder oss med sine ferdigheter på hesteryggen, og vi spiser en god ungarsk lunsj. Videre til Szeged for innsjekk på Hunguest Hotel Forrás 4*, 2 netter. Hotellet har en stor bade- og SPA avdeling, som er inkludert for oss under oppholdet. Middag på hotellet.

 

05.10 SPA dag

Slapp av på hotellet og nyt fasilitetene. En egen "Silent Wellness" (ikke tillatt for barn) avdeling har bl.a. flere typer bassenger, bad, sauna mm. 30 min massasje er inkludert. Andre velvære  behandlinger til svært gode priser kan bookes individuelt. Middag på hotellet.

 

06.10 Serbia – Novi Sad

Vi legger Ungarn bak oss og krysser grensen. Første stopp er Serbias nest største by, Novi Sad. Vi stopper på den enorme Petrovaradin festningen med utsikt over byen og Donau, og rusler i det vakre bysentrumet i barokk stil med lokalguide. Vi fortsetter til Beograd og sjekker inn på 4* hotell for 2 netter. Middag på hotellet.

 

07.10 Beograd

Guidet rundtur i Beograd med lokalguide. Besøk til Sankt Savakirken, Kalemegdan festningen og Skadarlija området med mer. På ettermiddagen besøker vi en vinkjeller i byens undergrunn og smaker på vin og lokalt brød. En flott dag avsluttes på Beograds eldste restaurant med det noe spesielle navnet "Spørsmålstegnet".

 

08.10 Dagen til egen disposisjon / hjemreise

Frokost og sen utsjekk fra hoteller. Skyss til byen for tid på egenhånd til de siste innkjøp og sightseeing frem til vi drar til flyplassen og sjekker inn. En fantastisk tur er ved veis ende. Avreise fra Beograd kl. 18:45, via Oslo, ankomst Stavanger kl. 23:20.

 

 

REISEFAKTA

DATO: 01.-08.10 2018        

PRIS: 14 950,- kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 04.05. 2018

PRISEN INKLUDERER:

*Reiseleder fra Boreal Travel AS / Sør-Vest reiser

*Flyreise Stavanger – Budapest / Beograd - Stavanger

*Overnatting 7 netter på 4* hoteller i Budapest, Szeged og Beograd, inkl. frokost

*Elvecruise i Budapest, inkl. buffetmiddag og levende musikk

*Middag på tradisjonell ungarsk restaurant i sentrum av Budapest

*Middelaldershow inkl. middag og vin/drikke i Visegrad

*Hesteshow på Pusztaen inkl. 3-retters lunsj

*Ubegrenset bruk bade fasiliteter på SPA hotell i Szeged

*30 min "relax" massasje eller "aroma" massasje

*2 middager på hotellet i Szeged (buffet)

*1 middag på hotellet i Beograd

*1 middag på Beograds eldste restaurant

*Guidet rundtur med lokalguide i Budapest, Novi Sad og Beograd

*Billetter kategori 2 til Hungarian State Folklore Ensemble på Danube Palace

*Vinsmaking i Beograd

*Program og utflukter som beskrevet

*All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 7 netter: 1 790,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

Søk reise

 

Kart